woensdag 26 oktober 2011

dag 11, het zit er bijna op!

Terwijl de diva's tutten heb ik alle tijd om een blogje te schrijven. Het is hier nu bijna 18 uur, en wij beginnen aan het avondprogramma terwijl jullie de lunch net achter de kiezen hebben waarschijnlijk. Gisteravond hadden we al besloten om het vanmorgen iets rustiger aan te doen, we worden steeds vermoeider namelijk en alles gaat pijn doen en we slapen onrustig. Linde was gisteren al erg moe en besloot vandaag om lekker in het hostel te blijven. In plaats van naar de keynote sessies van het congres te gaan zijn we vanmorgen de twee andere expositie locaties gaan bekijken. Vooral de expositie in Nangang was inspirerend vonden wij. Na de lunch toch maar even het afsluitende deel van het congres bekeken, maar dat was vooral vermoeiend, kijk maar naar de foto van Linda die alles zegt! Nu dus terug in het hostel voor het grote opgetut voor het afscheidsgala vanavond in een groot voetbalstadium hier vlakbij. Ik kan rustig bloggen want ik ben al een plaatje van mezelf:)
Dat gaat vanavond weer veel mooie foto's opleveren, waardoor onze mailbox volloopt met facebookberichten van onze nieuwe vrienden. Zo was er vandaag een berichtje uit Japan. Gisteravond hebben we trouwens nog even onze knuffelbehoefte kunnen uitleven op de hostelhond die ineens uit de kast kwam. Wat een heerlijk beest.
Misschien vanavond nog gala foto's als ik het trek, morgen gaan we al relaxend en koffer vol stampend de dag doorbrengen, nog wat chinees eten, een laatste shopping doen en rond 20 uur naar het vliegveld. We vliegen om 22.45 naar Bangkok, waar volgens de laatste berichten het internationale vliegveld nog net niet onder water staat! daar even eruit om een verdieping lager weer in te stappen zodat we rond 9 uur in Nederland landen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten