zondag 16 oktober 2011

WAUW, wat een dag!

Hey Lezers, fijn om van alle kanten te horen dat jullie zo met ons meeleven! Dat geeft ons een goed en warm gevoel. Vandaag was echt overweldigend! De afbeeldingen zullen het bewijzen. Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan om 8 uur, nl tijd uur of 2 's nachts. Alleen de ouders van Dewi waren nog op geloof ik en een enkele late designstapper (Iris)
Het plan was om de 101 te bezoeken, maar we kregen een goede tip van ons hostel. De Lungshan Temple, een boeddhistische tempel. We hebben onze ogen uitgekeken, ook nog met wierook gezwaaid en wensen gedaan, de komende jaren zitten wij gebeiteld.
Daarna verder met de metro naar de 101, in sneltreinvaart met de lift omhoog, misselijk en met pijnlijke oren vervolgens van erg hoog taipei bekeken.
Als klapstuk hierna met de taxi naar de Young Designers Welcome Party. Hier werden we echt als beroemdheden ontvangen met tattoes, idioot bijzonder mooi vormgegeven hapjes en 7 filmploegen die ons echt de hele tijd achterna zaten en geinterviewd hebben. Duizenden foto's zijn er van ons genomen.
Na afloop nog leuk gekletst met andere studenten, waaronder een jongen uit Dokkum nota bene, mijn geboortestad! Kortom nu zitten we bekaf in ons hostel. Dewi en Linde maken de noodles warm. We hebben het erg naar de zin, en ik mag wel zeggen de dames doen het fantastisch!!!!!!! Complimenten voor de makers!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten