zondag 23 oktober 2011

Dag 9, zondag 23 oktober

Heerlijk een rustdag vandaag! Helemaal geen enkele verplichting, maar natuurlijk wel plannen. We willen even de stad uit naar het noordelijkste punt van de metrolijn: Dansui. Op het punt waar de dansui rivier opgaat in de stille oceaan. Zondag is voor de taiwanesen ook een rustdag, dus het was heel druk in Dansui. We hebben lekker rondgekeken en de bijzondere lokale lekkernijen bekeken en bij de lokale starbucks hebben we ook nog wat lekkernijen geproeft. (daar durven we wel)

Na dansui door naar Beitoe waar we de publieke warme baden hebben bezocht. Wat een heerlijkheid daar, we zijn niet in het meest warme bad geweest helemaal bovenaan. Dat is namelijk ongeveer 43 tot 45 graden! Veel te heet voor ons. Om 16 uur sloten de baden en konden we nog snel een illegale foto maken zonder mensen in het bad. Met roze wangetjes zijn we vervolgens richting congresshall gegaan om onze congresskit op te halen. (met gratis gifts: kommetje, tas en eigen metrokaart)

Voor de diva's was de tas helaas al opgehaald door de docent van onze workshop, waar we verder geen contact mee hebben gehad. Omdat de diva's serieus sneu hiervan werden, kregen ze van de organisatie alvast een gevulde tas maar geen eigen pas. Terugreizend naar ons hostel kwamen we Jeremy tegen een student uit onze groep. Hij wist dat de staff bezig was om ons te zoeken, zodat de tassen bij ons afgeleverd konden worden. Na wat heen en weer gebel bleken de passen (en tassen) op de universiteit te liggen. Linde, Elselien en Linda zijn de tassen gaan halen, terwijl Dewi en ik een verkeerde usb stick moesten ruilen.

Het goede nieuws is dat de diva's dus nu van alle gifts 2 hebben! Wat een geluk. Het plan om vanavond uit eten te gaan hebben we in verband met de vermoeidheid maar afgeschoten. Lekkere hapjes uit de 7/11 en de sushibar vinden we heerlijk. Voor linda straks geen aardappels meer hoor Erik! Morgen vroeg op, want ons congres start al om 9 uur. We zijn benieuwd wat we ervan gaan vinden, de organisatie is verder perfect. Aan het eind van de dag gaan we met een shuttle bus naar ons feest en na afloop gaat er vanaf onze feestlocatie weer een andere bus naar ons MRT station. Luxe alom dus.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten