donderdag 27 oktober 2011

Evaluatie

Nog een uur en dan komt onze taxi, tijd voor een evaluatie lijkt me.
Wat ging er goed, wat was uitzonderlijk fantastisch en wat kon er beter of willen we nooit meer meemaken:

nooit meer meemaken komt op 0 punten, we hadden niets willen missen ook de mindere dingen zoals eten wat gek smaakte of stinkte, wc's die bestaan uit een gat in de grond en waarbij je het wc papier in een bakje moet gooien ipv in de plee, en dat je dat altijd bedenkt op het moment dat het papier alweer in de pot drijft en de keiharde bedden vonden we ook minder.

Kortom veel ging heel goed, de reis, de zelfstandigheid waarmee de dames hier zelf konden reizen in deze grote stad. Het gevoel van veiligheid, de schoonheid (letterlijk) van dit land. Fijn hostel, voelden we ons thuis, dat het hier geen drol kost, dat we hele leuke en lieve taiwanese vrienden hebben gemaakt en dat de taiwanezen zo ontzettend vriendelijk zijn.

En wat was er uitzonderlijk fantastisch, het optreden en de aankleding van de feestjes, vooral het optreden van het U-theatre, onze vrije zondag waarop we naar Densui zijn geweest en in zo'n warm bad zijn geweest. De nightmarket natuurlijk en onze eerste internationale expositie!!!! En namens de diva's moet ik zeggen dat ik ook in dit rijtje thuishoor. Daarvoor dank dames, ik vond het heeeeerlijk met jullie.

Kortom geweldige trip en nu verlangen we weer naar jullie, jullie knuffels, onze bedden, de huisdieren, de koelkast, de tv programma's, het water uit de kraan en de douches, dat Dewi niet steeds hoeft te bukken. de rust in de stad en het platteland, het nederlands spreken, het eten en andere genotsmiddelen. En ik wil graag weer op de fiets ipv de metro.

tot zo! morgen om 9.15 zijn we hopelijk geland met vlucht 65 van China Airlines.

Ps, we hebben trouwens wel om de beurt een dip gehad hoor:
Ik was als eerste aan de beurt, toen we in dit hostel aankwamen na de lange reis en ik in het gebouw naast de diva's moest slapen in een soort schoenendoos zonder ramen. Dewi toen ze in de eko community aankwam en hier elke luxe niet aanwezig leek te zijn. Linda toen ze op het congres weer een bak rijst kreeg. Linde dinsdagmiddag toen ze niet meer van de bank af te krijgen was, geen energie meer over. Elselien had op het nippertje nog een dip toen ze gisteravond haar koffer in wou pakken en de bult 2x zo groot leek als het inhoud van de koffer. HAHA, nu lachen we erom.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten